Sportlov – läsrapport

Chewing the scenery är förutsägbar och lättläst och underhållande och engelskan är komplett begriplig. Men den är också väldigt lång och utförlig när det gäller alla skådespelare som överagerar, överreagerar, tar över showen etc . Så efter 200…sidor (jag imponeras över min ihärdighet) hoppar jag över 300 sidor och läser de två sista kapitlen. Innan jag gör det gissar jag att regissören försvunnit, att prima primadonnan har tagit över regin och fått alla att följa hennes instruktioner samt att en oväntad händelse uppstår på premiären men att recensionerna i tidningarna blir positiva.

Läs-läs-läs.

Jag hade alla rätt!

Chewing the scenery. Davina Elliot

Kommentarer (1)

 1. Magisteruppsats skriver:

  Se hit: Vi söker deltagare till vår magisteruppsats
  Rubrik: Vuxnas upplevelser av skönlitteratur
  Syfte: att ge en förståelse i vad vuxna män och kvinnor upplever i
  mötet med skönlitteratur.

  Vi söker personer som vill vara med i vår undersökning. Vi vänder oss till dig som skriver och läser bokbloggar, eftersom vi vet att du har ett stort läsintresse och är van att uttrycka dina tankar om böcker. Ditt deltagande innebär att du för läsdagbok under två månaders tid, och läser minst fyra böcker i månaden. Vi avslutar perioden med en mindre informell intervju via e-post, som handlar om din läsdagbok. Deltagandet är helt över nätet, och du väljer själv de böcker du vill läsa.

  Vi som behöver din hjälp är två studenter som läser Biblioteks- och informationsvetenskap på Högskolan i Borås. Dina uppgifter och dina svar kommer att behandlas så att inga obehöriga får tillgång till dem, och i den färdiga uppsatsen kommer du självklart att vara anonym. Vill du ta tillfället i akt och bli mer medveten om din egen läsning? Tveka inte att anmäla ditt intresse!

  För mer information om studien, kontakta oss på mailadress:
  magisteruppsats2009@hotmail.com
  Hälsningar Ingrid Lycksén och Jeanette Sandström
  Högskolan Borås Institutionen för Biblioteks- och informationsvetenskap
  Handledare: Kersti Nilsson

Lämna en kommentar